BESPLATNA dostava od 40€

Nicole Glady Lemon 9ml

Auto miris:

Artikl: Nicole Glady Lemon 9ml

Brand: Nicole

Sadržaj: 9 ml

Termin dostave: 1-2 radna dana

Najniža cijena u posljednjih 30 dana: 5,00 

Cijena: 5,00 

Na zalihi

Nicole Glady Lemon 9ml je osvježivač zraka automobila s višedimenzionalnim mirisom citrusa. Proizveden je od francuskih esencija. Sadrži ulja limuna, breskve, jabuke i ruže. Omogućuje uživanje u jedinstvenoj aromi, koja asocira na putovanja punih dojmova i iznenađenja. U mislima će vas odvesti na put u najudaljenija mjesta aromatičnog svijeta egzotičnih, nepoznatih regija. Osjećajte se kao putnik i istraživač.
Nicole Glady Lemon 9ml je zatvoren čepom od pravog drva. Miris koji prolazi kroz čep učinkovito osvježava zrak unutrašnjosti automobila, dajući intenzivan miris kroz dulje vremensko razdoblje. Bočica se može objesiti na ogledalo automobila. Ima vezicu s dva prstena, koji je uspješno drže privezanu. Cjelina ostavlja dojam vrlo elegantnog, praktičnog i luksuznog proizvoda, koji će svojim izgledom i kvalitetom zadovoljiti i najzahtjevnije kupce. Slobodni smo napomenuti da su proizvodi konkurencije obično u pola manjeg volumena (kapaciteta). To znači da je naš proizvod i vrlo atraktivan cijenom, uzimajući u obzir njegov volumen od čak 9 mililitara!
Može se ponovo puniti Fillerom.

  • za automobile
  • volumen: 9 ml
  • može se ponovo puniti
  • grupa mirisa: citrus
  • osnovni sastojci: limun, breskva, jabuka i ruža
  • kome preporučujemo: za one koji vole svježinu

Hrvatska i Slovenija: besplatna dostava za narudžbe preko 40€

Auto miris:

Artikl: Nicole Glady Lemon 9ml

Brand: Nicole

Sadržaj: 9 ml

Termin dostave: 1-2 radna dana

Najniža cijena u posljednjih 30 dana: 5,00 

Cijena: 5,00 

Na zalihi

do FB

Auto mirisi Nicole

Auto mirisi Nicole su kreirali vrhunski stručnjaci iz parfemskog svijeta. Mirisne kompozicije su široke i bogate. Svaki od osvježivača potpuno je jedinstven, izražajan i snažan.

Filler Nicole 

Filler Nicole je punilo – inovativno, jednostavno, ekonomično i praktično rješenje. Koristi se za punjenje prazne, već korištene, staklene bočice Nicole osvježivača za auto. Punilo je u obliku bijele plastične bočice s profiliranim vrhom koji olakšava ulijevanje osvježivača u bočicu.

FILLER

Pogledajte video kako jednostavno možete sami napuniti praznu staklenu bocu pomoću FILLERA (punila).

DRUGO PAKIRANJE

DRUGO PAKIRANJE